FATMA AKIN - OKUL MÜDÜRÜ

2002 yılı Çanakkale Onsekiz Mart  Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü mezunudur.2003 yılında ilk görev yeri olan  Adıyaman iline atanmıştır. 2008 yılında  Çiğli Sasalı İlkokulu´nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2011 yılında EKYS sınavı ile Çiğli Neriman Haşim Emirli Anaokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmış olup 4 yıl müdür yardımcılığı yapmıştır. 2015-2016 yılları arasında Çiğli Anaokulu´nda görevlendirme müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. 2016- 2022 yılları arasında Çiğli Turan Çakın İlkokulu´nda okul öncesi öğretmeni olarak çalışmıştır. 2022 yılında yapılan EKYS sınavı ile okulumuza müdür olarak atanmış olup halen okulumzdaki görevine devam etmektedir.