ATIK DEYİP GEÇME-e Twinning Projemize Merhaba

13.03.2023 48

"ATIK DEYİP GEÇME" adlı eTwinning projesi, okulumuz okul idaresi ve öğretmenlerince ortak olarak yürütülmektedir. Geri dönüşüm konusunda okulda ve çevrede farkındalık oluşturma amaçlı bir projedir. Okulumuz öğretmenlerinden Çiğdem SENCAR ve Litvanya'dan Milda MOKYTOJA 'nın kuruculuğunu yaptığı projede çalışmalar okulumuz öğretmen-öğrencileri ile işbirliği içinde yürütülmektedir.,

Projemize Merhaba videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Atık Deyip Geçme eTwinning projesi, okulumuz öğretmeninin kuruculuğunu yaptığı ve Litvanyalı kurucu ortağı bulunan uluslararası bir projedir. Okul idaremizin ve okulumuz öğretmenlerinin de yer aldığı projede 10 Türk, 3 Litvanyalı ve 1'de Romanya'dan olmak üzere toplan 14 ortakla yürütülmektedir.

13-03-2023

Projemizin amacı ile ilgili hazırlanan bilgi notları velilerimize whatsapp, EBA gibi yollarla iletilerek onların bilgi sahibi olması desteklenmiştir.

13-03-2023